een kleine geruststelling - Reisverslag uit Perth, Australië van Steven Polen - WaarBenJij.nu een kleine geruststelling - Reisverslag uit Perth, Australië van Steven Polen - WaarBenJij.nu

een kleine geruststelling

Door: stevenvanpolen

Blijf op de hoogte en volg Steven

28 November 2011 | Australië, Perth

Ten eerste ondanks dat fietsen hier door sommigen als zelfmoord wordt beschouwd leef ik nog steeds! Het was al wel een week geleden dat ik wat geschreven had dus misschien begonnen sommigen een beetje nerveus te worden maar gelukkig dat was nergens voor nodig;)
Nee zoals eerder gezegd begint het allemaal een beetje tot rust te komen maar hierbij dan toch een kleine beschrijving van vorige week.
Vorige week heb ik nog gewerkt aan de ruwe opzet van mijn onderzoeksvoorstel, maar moest wachten op een gesprek met mijn begeleider en dus moest ik kijken wat ik de rest van de week kon doen. Nou ik ben dus aan mijn model begonnen, en het gaat redelijk vooruit. Het is in ieder geval stukken beter dan een beetje artikelen lezen, nu ga ik die artikelen ook echt gebruiken;)
Dat heb ik dus afgelopen week een beetje gedaan wat betreft mijn onderzoek. heb vanmiddag een gesprek gehad met mijn begeleider en deze zei dat we op deze voet door konden, dus dat is positief. Ik ga nu mijn eerste versie van mijn onderzoeksvoorstel opstellen en opsturen naar mijn begeleider in Wageningen. Hopen dat die net zo enthousiast is als wij zijn en dan komt het allemaal goed;)
Als iemand anders dit voorstel nog wil zien, kan je ff een mailtje sturen of hier een reactie plaatsen en het gaat helemaal goed komen;)
Verder heb ik afgelopen weekend nog wat rondgefietst door het park, hier ben ik de eerste dag ook doorheen gelopen en toen had ik wat mooie uitzichten maar geen fototoestel. NU had ik een fototoestel meegenomen en de foto's staan bij dit verslag;)
Wat betreft het fietsen is er nog een verandering gekomen, ik heb nu een helm. het is hier verplicht om een helm te dragen als je fietst en de boete is 50 dollar en een helm zelf kost ook 50 dollar.
Ach uiteindelijk toch maar 1 gekocht want zag een aantal keer politie voorbij komen toen ik um nog niet had dus voor de zekerheid toch maar gehaald;)
Verder ben ik sinds gister de enige die in dit huisje woont waar ik nu zit. Het is hier dus zomervakantie en alle huisgenoten gingen naar hun thuisland, heb nu dus het hele huisje tot mijn beschikking:P
Komende week ga ik dus mijn onderzoeksvoorstel afmaken en vrijdag heb ik een kerstlunch met de vakgroep bij een vietnamees. ben benieuwd hoe dit gaat worden maar dat zullen jullie nog wel horen. Voor nu in ieder geval bedankt voor het lezen en tot horens!

• 28 November 2011 - 15:48

Karlijn:

helmen zijn voor mietjes :P :P
    maar wel een mooie fiets! :) en Perth ziet er imposant uit. als je wageningen gewend bent.

• 28 November 2011 - 22:33

Jeroen:

Hee Steef,
    ziet er goed uit man, mis Australie wel weer als dit zo zie/lees. Ook in Australie al last van die chinezen?:P Hier hebben we er ook weer twee bij, ondanks onze verzoeken geen zweedse dames gekomen. Robbin is daarom meteen maar vertrokken. Ben dus op eens een van de twee veteranen op de afdeling, heel apart:P Veel plezier nog daar, ik lees het wel weer. Groeten van 10C!

• 29 November 2011 - 06:39

Je Vader:

Goed weer wat foto's te zien. Fijn dat je onderzoek toch wel vlot verloopt, ik wil je voorstel graag zien, wacht op mail.
    ga nu zelf naar school.
    tot snel

• 29 November 2011 - 20:22

Je Moeder:

Hoi Steef, leuk even de foto's, hebben we iets meer idee bij de omgeving waar je vertoeft. En mooie blauwe luchten, die hebben we hier iets minder. Succes met je onderzoeksvoorstel en we spreken elkaar weer. Groeten je moeder

• 29 November 2011 - 20:50

Crystal:

Heee Steven!
    mooi dat het goed gaat daar! En wat heb je een prachtige fiets. We zitten natuurlijk allemaal te wachten op een foto van jou op de fiets.. Dus waar wacht je nog op!
    Klinkt alsof je al aardig aan het wennen bent daar! Hartstikke fijn! Hopelijk gaat het werken aan je onderzoek ook voorspoedig! Succes :) xx